Search Nornilia's Blog

Result Da Kuar

Arini UPSR 2010 telah diumumkan. berdebar-debar jugak masa nak tgk result. Ni tahun pertama aku ajar djh 6...slalu aku hanya menumpang gembira jer...malu la nak gembira lebey2...bukan kita yang terlibat sgt...kadang2 budak2 pon lupa cikgu2 dia yang lain. Cikgu djh 6 je yang diingat. Macam la dia terus pandai kat djh 6...


Tahun ni peratus sekolah pon naik...Gred Purata Sekolah pon mencapai sasaran.Cume bilangan 5A kurang dr thn lepas..thn ni ade 35 orang. 4A 1B ade 29 orang..nasib bukan MT yang jadi penyebab...sorang je disebabkan MT..kelas yg pnah aku ajo plak tu.

Pencapaian kelas sendiri? Aku bole la menarik nafas lega apabila sume lulus..8 Orang dpt A..Kelas yg aku pegang adalah kelas sederhana...tapi ramai je yang failed biler trial...aku la yang cop no last n 2nd last selalu. Alhamdulillah bile exam betul sume lulus..dan aku janjikan KFC untuk yang dpt A dalam Matematik...

Kentucky Fried Chicken ke Kelantan Fried Chicken??

Hihihi

Apa pon tahniah kepada sumer...Thn depan berulang lagi...kalau ajo djh 6 lagi la
0 Responses