Search Nornilia's Blog

Aktiviti Hujung Minggu

Ape nak citer? Sabtu ade tusyen..petangnye aku membuta...best btol...ditambah ngan cuaca ujan...malam tu baru kuar...saje konon nak carik kedai makan kat area Pantai Dalam...lama dah tak pegi situ...saje jalan2 malam minggu...jalan jammed gak nak kuar hiway serdang sbb ade bola sepak final kat Bukit Jalil.

Ade orang suggest suh makan kan Seoul Garden..tapi pikir macam x berbaloi plak..x tau mood Hadif..kang membazir je..makan lah kiterang kat Nara Tomyam yang terkenal ngan ayam golek.. dulu RM 12 sekor...skang da RM 18...tak tau nak jalan maner

Decide pegilah Downtown Cheras...erm..keta bukan main banyak...tapi pendapat peribadi aku mengatakan tak best pon...best lagi Carboot Sale kat Shah Alam..Itu aku suka...sbb baju2 yang dijual adelah yang aku bole pakai...tudung2 banyak pilihan...skang ni banyak giler orang jual kasut Crocs...Kasut aku yang beli kat Butik Crocs berharga RM179 pun sama je ngan crocs paso malam ...x tau nak beza...huhu...lagi la aku yang pakai...mesti org tgk aku pakai yang paso malam...lain la aku ni anak2 datuk ke...mesti org tau aku punye mahal..,hahaa

Setelah penat mencari parking...berjalan la menyelusuri pasar tu...penat la...cumer beli pistol mainan Ben10 Hadif jer...aku kalau rase x best nak beli..memang x beli..tapi kalau bende tu ok...terlebih bayo pun ok..hihi

AHAD...naik ERL pegi KLIA ..my MIL balik umrah ngan adik ipar aku...saje bawak Hadif naik ERL...first time

Balik singgah ALAMANDA...org pun ramai...pegi FItness Concept ...beli basikal idaman...harapnye setelah basikal tu sampai semangat lagilah nak bersenam...orang lain sibuk nak pegi swimming...aku biler ntah nak gi...kna ade pengajar baru aku confident pegi...aritu ader kawan ajak aku gi aerobik..tapi mase macam x sesuai plak ...dr 645 sampai 745 petang...sumer pompuan...tapi kalau mak aku tau kat kampung mesti dia marah aku pegi senam maghrib2...orang tgh azan kang aku terkinja2 ngan muzik...kalau awal skit ok la...

Harap2 adelah hasil nyer...susah gak nak bakar 10 kalori...naik basikal tu..tapi kalau nak menambah 100 kalori bukan main sennang kan...tapi kalau pikir gitu..jangan makan...minum je air kosong...sebenanye dah dekat sebulan aku ade wt something....tapi x yah citer selagi belum ketara kesannya...hhahhhhaa
0 Responses