Search Nornilia's Blog

Sejak pindah umah ni makin malas plak nak update blog...huhuhuhu... bukannye aper..mcm keje lain tu x tersempat-sempat nak buat..

skang ni tak payah "gaduh" ngn husband aku nak guna internet..sbb da ader wifi kt umah...tapi da jarang gak bukak internet..

banyak citer sebenanye..tapi x dan nak menaip..last week bawak budak2 netball....tapi x lepas pun ke pusingan kedua...huhu...dalam kumpulan menang 2 daripada 3 kali perlawanan..tapi x de rezeki nak gi 2nd round...sbb biler kire markah dpt tempat ke 3 ...johan ngan naib johan je yg bley pegi terus...sedey2...

Budak2 sekolah aku rupe2 nye tak lah seteruk yang kiterng takutkan bile lawan...biel tgk sekolah2 lain pun same gak...tapi aku puas ati jugak sbb kurang kesalahan budak2 mase kat gelanggang... n aku rase happy jugakla jadik pengurus dorang berganding ngan coach iaitu cikgu baru...tak stress sgt even kna latih tiap2 ptg..

skang ni baru lps ujian...baru siap marking paper..thn ni tak setension menanda macam mase ajo bm last year...thn lepas mesti sakit kpale biler menannda penulisan budak2...thn ni sakit kepale biler budak buat salah pada soalan yang tak sepatutnye salah...huhuh

ok...stop sini dulu...next time update lagik..bye
2 Responses
  1. bestla ade wifi.huhu.saya berebut lg ngan hasben.last2 beli bband lain..hehe


  2. nornilia Says:

    erm...tapi skang ni tak sempat sgt nak surfing...nak on kan laptop pun malas...tapi biler da bukak..keje lain "selamat"