Search Nornilia's Blog

Keje oo keje

Nampaknye da berminggu aku x update blog...bz nyer aku...mengalahkan PM...

Laki aku da balik...aku pun da balik kg lastweek...

Skang ni aku sibuk memindahkan barang ke rumah baru kiteorg...tu yg terasa sgt pnat..

Setiap hari almost 4 ptg baru sampai umah...aku salute pada owang yang bley balik ontime n keje siap... aku tak tau la...tanda buku mesti dapat settle after school hours....waktu dlm kelas ...x pandai nak tanda buku...biler budak buat keje...mesti round...tgk btul ke tak tulis..

Itu bab tugas mengajar....tugas2 sampingan..yg paling memerlukan mase aku yg begitu panjang ialah menyiapkan data SMM kelas aku...huhuuuuuuuuuuu....alhamdulillah settle...


Knp sangat sibuk....???? sbb mase mengajar 29 mase...memang x banyak waktu free time sekolah...knalah drag mase pas balik sekolah..


N malam ni...mata pun da ngantuk...sleep tight!!
1 Response
  1. trtunggu2 jg update dr kak ailin,hehe.lg sorg,kak sue.kak sue pun kalah pm jg tu...heh.

    itule keje byk kan.tp saye,awl2 dah settlekan lgpun b4 amik cuti awl 1 week, saye still lg penyelaras headcount aje. last day kat skolah ritu,baru gb gtau dia lantik saya penyelaras bestari plak ganti cikgu yg pindah.nasibla kan..sume urusan tertangguh smpi abis pantang...uhuhu