Search Nornilia's Blog

2 of Us

Saat2 laki ku ke Oman sampai jugak...walaupun aku mengharapkan miracle spy laki ku tak payah pegi sana lamer2 sangat....boring ah....mule2 ckp 2 weeks ..ni sampai 3 weeks plak...nak wat macam mane...keje ngan prg...org suh pegi ....pegi lah...

Tu aku tak de mood aku nak update...da 2 hari dia pegi bru de mood sangat...kalau tak berjurai air mata aku wat update...

Aku nak cpat2 sekolah...spy maser aku tak jadik bosan sangat..at least setengah hari da diabiskan kat sekolah..balik umah..rehat2 ...tido...besok bangun balik...

Ptg2 bwk Hadif jalan2.....pegi mana pun..plg best pun gi Jusco je lah...tak denyer nak bwk gi jln2 lain...

Nasib la ader kawan nak "gaduh" ngan Hadif...nasibla Hadif tu blh bercakap...kalau tak aku jadik org bodo jer...

Nak suh org teman aku...saperla yang aku nak harap....sumer org ade komitmen...AHHHHH...malas la ckp bender ni...wat tension aku jer....

Korang doakan aku ngan Hadif sihat ok la...aku bley settle sumer urusan sendirik...b4 ni pun mase laki aku patah kaki hampir sumer bender aku urus sendiri....so....caiyok2.....walaupun bersendirian ngan Hadif ...tak de masalah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Insyaalllah...

aku tak de "berlagak" sangat cakap aku bley...dalam hati hanya aku yang tau....nak sedapkan ati....mak aku kat kg pun dok berdua je...mak aku bley...aku pun boleh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 Responses