Search Nornilia's Blog

Holiday@Singapore

Tinggalkan entri yang menyakitkan ati....skang aku nak citer plak pasal holiday aku kat Singapore....Best!!!!!!!!!


Macam ader bunyi2 jakun skit kan...sbb .nyer ni lah 1st time aku ke luar negara...SPore je pun...tp still kna guna Pasport Antarabangsa...

Ist ly...jgn plak ader yang anggap aku ni banyak sgt duit bley pi jln2...sbb.nyer ader gk...bile owang gi holiday...ader owang ckp...banyaknyer duit dia...waat loan ker?

Suka ati owang la nak gi mana kan....tak de dia mintak derma nak pegi jenjalan...tak gitu

Aku gi Jumaat lepas ...aku parking keta kat Hospital Puteri JB...sbb pakcik husband aku keje kat situ...tapi bertolak ke Spore da kul 8 mlm...lpas dia settlekan urusan dia.

Umah pakcik kat Woodland...dkt je ngan JB...

So malam Sabtu just berehat n makan..pas tu tido...

Umah Pakcik teres...4 tingkat yer...sbb.nye keluasan agak kecil (pada aku beso da tue)....so...nak bg besau...dinaiikan ke bahagian atas...bilik kami di tingkat atas skali...

Untuk info...penginapan free...
0 Responses