Search Nornilia's Blog

BerJaYa AkhiRnya

Alhamdulillah...akhirnya aku da berjaya menyiapkan analisa peperiksaan untuk exam akhir thn...tugas aku cari nama2 penerima hadiah pun da settle...arini nak pas pada cikgu yang wat buku program...

Macam aritu aku cakap a...aku tension tgk banyaknye nak kena buat...

Tapi setelah aku duduk sekejao dan pikir maner satu nak buat...Alhamdulillah hampir siap...Buku LAB da settle...tinggal tandatangan GPK saja arini...so arini aku akan menghantar satu bag Santa Claus kat GPK ..

Seterusnya...biler da tandatangan dr GPk aku da bley masukkan semula buku2 laporan budak ke dalam fail masing2...n aku nak mintak budak 2 sendirik masukkan kat dlm fail depa...cepat skit keje aku...tinggal update muka depan Fail Peribadi Murid2 je....

Harap2nye berjalan ngan lancar...Insyaallah...Pastu semalam aku tgk sorang kawan isi buku rekod kesihatan...yang aku x pnah isi b4 ni...sbb slalu cikgu djh 1 ngan djh 6 je yg isi...tapi tgk owang da buat buatla....tapi ader gak bender yg aku " nak idup...pandai2 la buat..kalau da sempat".....hihi.....maner bende yg bley estimate...estimate...Understand????????

Ader seminggu lebey lg....Khamis ni nak buat streaming kelas....Next week Hari Anugerah Cemerlang...
0 Responses