Search Nornilia's Blog

Aku dan Diriku

Lama tak sempat update blog.Minggu ni aku agak bz ..Markah budak da siap tanda.Kna kumpul markah. Settle da..arini nak print marksheet n tunjuk kat budak b4 aku print slip keputusan dorang untuk diserahkan kepada parent..

LAB (Laporan Adab Belajar) separuh jalan. Esok aderlah hari kemuncak program Bacathon kat sekolah. Aku kna jadi AJK persembahan..Aku pun x tau awat kat sini nama aku slalu diletak jadik AJK Persembahan... aku paling susah hati biler jadik AJK Persembahan..

Sebabnye ape???? aku tak kreatif!!! aku takut x dapat bagi full commitment...x dapat sangat nak bagik idea2 bernas....jadik biler kna latih tue...aku rase macam rendah diri...huhu... 1st aku jadik AJK Persembahan maser sambutan HAri Guru...wat tarian moden ...maser tue aku dapat tolong bab berpantun je...n buat persiapan untuk persembahan....2nd ...maser sambutan HAri Kanak2...wat tarian rancak ala2 cheer leading ...lagu AEIOU...tu pun partner yang banyak wat step.. aku??? wat POMPOM..hihiihiii...tapi maser latihan aku tetap ikut gak ...x delah menghilang jer..

Esok wat persembahan yang sama...cumer memurnikan persembahan yang lama...Alhamdulillah kawan2 tolong even dia bukan AJK persembahan....ader lagi satu majlid..HAri Anugerah Cemerlang..nampaknya nama aku x de rasenye dalam AJK Persembahan..bolelah menarik nafas lega....

Aku as S/U Peperiksaan sessi petang skang bertugas untuk mencari nama2 penerima hadiah..mengikut kelas...n macam exam mid year..aku kna wat analisa keputusan peperiksaan setiap tahun...


Harap2 nexyear nama aku tak lah kat AJK Persembahan jer....nak gak tukar2 raser yg lain...kat sek lama nama aku x pnah ader kat Persembahan...sbb aku x tau seni sangat!!!!!!

maser kat sek rendah cikgu pun x pnah nak pilih aku...maybe sbb dorang tau aku ni memang "kayu"....n akhirnya sampai ke tua biler suh menari x reti!!!! kawan yang dulu yang faveret cikgu tu samapi ke besar ader talent menari....pastu masuk plak sekolah Agama...maner ader menari2 ni....lagi la ....tapi ada gak schoolmate aku yang pandai .....dah gifted...AKU????? memang x der...\

Nantila aku carik maner2 kelas tarian...kelas melukis.....biar pandai!!!! kecik2 tak mo blaja da tua baru sibuk nak blaja
2 Responses
  1. saye plak kat kulim ni,asyik kene ajk jamuan..miahahaha. mau tak tembun kan?hihihi.i like...tmbh lg skrg2 ni kan..2 jam skali lapo..huhu


  2. nornilia Says:

    wah ajk tu jamuan best..tak bestnyer bab mengemas...hahahha