Search Nornilia's Blog

2 Days 2 Go

Esok Khamis ..lusa Jumaat...budak2 la paling suka...cuti panjang...cikgu pun sama tumpang gumbira...barang2 atas meja pun dah angkut balik....macam nak pindah je...sbb. nye thn dpn kna dok tempat lain plak...

Esok pagi aku akan ke Shah Alam ikut Setiausaha UPSR ambik result di SK Seksyen 9 ...aku ikut je...selama ni aku tak pnah berpeluang gi ambik result...tup2 thn ni dpt peluang...cuma aku natural je perasaan...coz tak ajar year 6...n tak knal pun bdk2 nyer..

Aku doa sangat peristiwa semalam takkan brulang....selama ni aku sekolah sesi pagi gak...x pnah trlmbat bangun...semalam kul 715 baru trjaga...apalagik...melompat trus la tgk kat luar da cerah....nasib la semalam cuti peristiwa kerana Hari ANugerah Cemerlang...siap tahap gaban kuar umah kul 735...nasib sekolah 5 minit bley sampai...tak mo la macam semalam...

Isnin hingga Rabu depan still kna gi sekolah lagik...sbb siapkan hal2 admin....tak la kelam kabut....tak taula dapat trus kelas mana nak ajar ke tak....

Dan aku x sabo nak balik kampung...aku akan stay kat kampung seminggu lebey...Insyaallah kaalau ader rezeki dari kampung aku akan merentas tambak....tak taule jadi ke idak....pasport pun x buat lagik...tapi nak ke sana tak menjadi masalah sangat sbb pakcik husband aku memang dok sana n keje di JB....so...park keta kat sana n naik keta dia....Nantila aku update yer...jadi ke dak plan ni.
0 Responses