Search Nornilia's Blog

Si Comel Berbaju Raya Contest

Pengumuman! : entry kali nie khas utk Si Comel Berbaju Raya Contest. hehe..


Bagi sesaper yg still dlm mood raya atau ader gambar comei2 bleh la join contest nie ye.

Hadiah?? fuh..memang menarik..lebih2 lagi lps raya nie memang kurang la modal nak membeli, so thanks kpd babyibu dan para sponsor nya yg bagi 'peluang' kat kitorang semua grab hadiah2 tue..

Hmm..si comel aku nie tentu la tak lain tak bukan Ahmad Hadif Aiman.

Gambar ni amik waktu pagi raya sblm jalan2 raya rumah sepupunya..selalunya memang payah nak suruh hadif pose lengkap berbaju melayu,sampin dan berkopiah ni (biasa jap je,lps tue mintak tukar dah..panas kot)..tp mood hadif ok pagi raya tue..maklum la nak gi jalan2.. (dan macam tau2 je nak post gambo ni kat contest :) .. kena la hadif posing sehabis baik)..kitorang dpt la snap picture nie. macam biasa hadif mmg suka tunjukkan gigi nya yg putih..


Opss..lupa plak nak bg tau..popa (sofa) tangan tue pun popa raya gak..beli seminggu sblm raya..popa khas utk hadif dan kwn2 hadif yg nak dtg beraya..hehe......

Ok layanz gambar hadif nie ek utk Si Comel Berbaju Raya Contest.





'Pose' istimewa drpd Ahmad Hadif Aiman Bin Mohd Dzulfadzli
Umur 2 tahun 10 bulan

Okeyz..sesaper nak join dipersilakan..
Syarat-syaratnya:

  • Jadi follower Babyibu dan add Babyibu dlm bloglist anda. -Done
  • Letak banner di sidebar blog anda dgn link ke entri ini. -Done
  • Membuat entri contest ini di blog anda. -Done
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya=baju kurung/baju melayu. -Done
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. -Done
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - Done

Waduh..waduh..mudahkan..

Tak dilupa juga jutaan terima kasih buat para sponsor hadiah iaitu:

Dah lengkap, jgn lupa tinggalkan entri anda di sini.

Cepat-cepat....tarikh tutup 15 Oct 2009...

Jgn ketinggalan..and wish me luck!..

4 Responses
  1. Atie Yusup Says:

    good luck, slmt berkenalan


  2. nornilia Says:

    tq tq......salam perkenalan


  3. gud luck hadif.damia tk bleh join.tak cukup syarat.tkde baju raye bj kurung.huhu


  4. nornilia Says:

    tq mama damia....damia gi la beli baju raya pastu posing ala2 raya