Search Nornilia's Blog

Hari yang Meletihkan

Buat pertama kalinya finger flex kat skola...lewat...

Sebabnya aku tukar shift ngan husband aku jaga Hadif...

Tadi aku tanye anak murid aku yang sama2 kat taska ROzinah...dia cakap adik dia dua2 kena Chicken pox gak...aduh....ramai yang x datang sebab CP

Balik dr sekolah aku isi minyak keta pastu order untuk jamuan kelas kat KFC...dok lama menunggu supervisor dtg entertaint aku..huhu...aku da bayo abis ...settle...esok kul 1 aku gi amik KFC..rase nye KFC Taman Equine ni arini dapat pendapatan lebey...sbb kat Sekolah aku ni banyak kelas yang makan KFC untuk jamuan esok..

PAs gi KFC singgah Jusco beli nugget n kuarkan duit yang da x berapaa nak ader ni...sampai umah dkat kul 8..

Makan2 ...solat...kuar gi klinik Wai lagi sekali...doktor tu cakap ye je da bley kuar..takut org takut ngan HAdif sebab ade kesan2 lagi...

Balik kampung ke tak?????tak pasti...tgk keadaan esok..yang pasti husband aku balik..


Aku rase sejak lepas raya ni aku jadi macam letih je...mase pose Alhamdulillah sihat je..bangun pagi x rase nak tido balik...takkan penat balik kg x abis2 lagi...bulan pose bangun kul 4 lebey pun ok lagi...ni bangun 6 lebih oun nak diikutkan hati nak trus sambung tido..

Sejak balik dari kampung umah da x berapa nak kemas......kain berlonggok2 dalam bilik...dan tadi husband aku pun x sempat nak melipat baju...

dia cakap letih btul arini jaga Hadif..sbbnye tadi Hadif tido awal..so waktu husband aku balik dia da jaga sampai petang la x de peluang abah nak tido... panjat2 abah la...biler kena marah ngan abah...cibuk mintak maaf...tapi x sampai seminit buat lagik...

N malam ni aku x tau nak wat ape keje...walhal keje aku melambak...buku minggu ni langsung x tanda....mase free pun x de,...latih persembahan untuk esok ...Sambutan Hari Kanak2...ingat nak kemas baju...tapi x confirm lagik...malas nak beria kemas...skali aku x dapat balik....tapi doa2 hadif esok bertambah ok n dapatla aku balik...

Hadif pun sebenanye nak sangat balik kampung...cian dia kalau x dapat balik....tapi kalau x cihat camne hadif nak balik..nanti berjangkit kat kawan2 plak..
0 Responses