Search Nornilia's Blog

BZ.....BZ

Setelah bercuti 4 hari...minggu ni memang memerlukan kekuatan fizikal dan mental btol....nextweek budak2 nak exam....so..kna siapkan tanda2 buku dorang...tapi ader gak yang aku terkandas x tanda lagik...jawapannya time exam suh depa bawak...pastu aku kutip...biler mau tanda...itu lain citer..

Lagi2 ujung tahun ni macam2 bender yang kena isi.....

kad laporan koko ( half way)

Laporan Adab Belajar a.k.a LAB ( rekod sahsiah murid...tapi aku x tau la kat skola ni biler parents nak tgk....sbb maser open day pun depa x sempat nak tgk sumer...pastu x bawak balik...nothing (ader lagi 2 kelas kna buat...trmasukla kelas yang aku jd guru kelasnye)

PLBS iaitu rekod lisan (85 % settle...tinggal cop nama aku n nama GPK )
opsssss....kelas aku sendiri cikgu BI tak isi lagi..

Sumer ni kalau bley memang nak settle b4 exam...sbb after exam sumer sibuk nak tanda paper...pastu ujung tahun singkat gak maser..dah nak Hari Anugerah Cemerlang....janganlah kepaler aku nak pening2...biler kna tanda paper karangan je...pening!!!!!!

Hari ni barula aku dapat melegakan diri sekejap....walaupun tgh ari ni ader taklimat dari GB...aku pegi je lah....x tau aper yang akan dicakapkan...dengar je ....terima je.....

Esok.....Insyaallah kiteranng nak gi Zoo Negara...seumur hidup x pnah pegi zoo ni...harap2 Hadif enjoy biler gi sana....tunggu!!!!!!!!! gambar kiterang ngan gajah ...zirafah plak yer..
0 Responses