Search Nornilia's Blog

Weekend di Melaka

Sabtu lepas aku balik ke kg hsbd ni Melaka...da 5 bulan x balik sana..ni 1st time la hsbd drive agak jauh skit...kalau bwk keta aku...aku je yg kna drive coz manual...tapi bile bwk keta my MIL ni...hsbd je la yg drive coz auto...

Hadif biaselah...best la dpt jumpe cousin dia...main2...pastu x makan...dr pg sabtu tu dia x makan ape2...tgh ari plak kiteorg x berenti mkn sbb dia da trtido....ape yg trjadi...Semalam berkali-kali muntah....aku agak sbb masuk angin kot..minum air masak pun muntah..

Dari Sabtu tu HAdif asyik minum air masak je...dia minum sendiri dlm keta...pastu aku plak "rajin"...dia x ikut kiteorg mkn pun bia je...ha....da asyik basuh muntah je la...

pagi ni aku masak mihun goreng...favourite makanan dia...makanlah skit...hopefully da ok la..x kan la lps balik kg je aku nak mc....selsema da kurang...tapi batuk plak pg ni..

Semalam kiteorg gi shopping kt Fajar@ The Store kat Melaka...mula2 plan nak gi Parkson kat Melaka Mall...tapi trnampak The Store x jadik...The Store ni x ramai org..ye la bangunan pun buruk je...da byk shopping complex kat Melaka ni..tapi not bad...compared to Jusco....The Store sebenanye lg byk pilihan..

Belilah baju raya Hadif n hsbd...banyak jugakla...best sbb blh pilih2 n x ramai org...x payah berebut-rebut..nak masuk fitting room 6 kali pun x payah tunggu2...next n3 aku tunjuk ape baju baru je aku beli utk HAdif...satu je...baju yg ibu ngan abah excited nak beli...hihi
0 Responses