Search Nornilia's Blog

Bazaria Larut Malam di Seri Kembangan

Waktu2 H1N1 macam ni pun aku dok bjln sana sini...tapi ni open air...kurang skit berbanding kawasan ber air-cond...malam td pas balik dr carboot sale....x de makanan sgt beli......hsbd plak kehausan..cheh...kt umah kan banyak air...

Aku cakap singgahla mane2 kedai...tapi Restoran Chara Kampung aku nak hold dulu...da jemu la kat situ..pasni aku kna carik port lain....ataupun aku kna start masak balik...da lame nye aklu x masak............

Kat Bazaria tu x lah sebanyak di Danau Kota or kt Cheras (maybe)...ade lah beberapa kedai...pilihan pun x banyak...pusing2 tak beli ape pun...order makanan n air....erm...bile pegi kat kedai yg jenis tukang masak nya sorang...memang"berjanggut" la tunggu...

Pastu ditambah dgn kebisingan prg berkaraoke,..aku ckp tempat ni bukan untuk jiwa aku..kalau ade muzik pun...biarlah yg menenangkan jiwa aku...so....this place is not my choice anymore k.....

Pas "janggut" kua...siapla makanan yg diorder..olh krn Hadif nak acik.....aku pun belilah nasi goreng cina utk dia....tapi sampai umah...batuk2....makan ubat...kua la balik dlm toilet bowl..rugi je Hadif...
0 Responses