Search Nornilia's Blog

Unproductive Day!!!!!!

Setelah kepenatan semalam...aku pun da kna selsema balik...huhu...Hadif pun sama gak...smlm bangla kdai jati tu gi bagi air tebu kt dia...x nak bagi minum kang melalak satu kedai...kata kakak aku....tak pe ubat...

Aku cuma msk utk breakfast je..mihun goreng..tu yang paling mudah...memandangkan da lama umah ni x beli sayur... hadif pun makan banyak...kire habis la mihun aku ...

Plan nak bawak Hadif gi klinik pagi ni....aku tgh nak iron baju...HAdif plak kacau2 aku...maLAS NAK MARAH2 dia...aku off kan iron....aku gi tido...adelah dkt stgh jam...hsbd ingatkan aku dok iron baju...memang aku x de mood...

Kul 1130 aku bangun...coz Hadif pun da panjat2 aku tido....nak citer pasal umah...memang aku x kemas...langsir semalam pun aku letak je kat lua...x de tempat da nak letak...da x de mood nak mengemas bile tgk sana sini kotak...

So...kuar gak la ke klinik kul 12...aku gi Bangi...Klinik Al Huda...aku pun mintak la ubat skali...pastu singgah makan Kt Restoran Ani Sup Utara...makan mihun sup ayam....sedap gak...badan x sedap gini makan makanan bersup...hsbd order mihun sup daging...dia ckp tak payah masakla arini..beli je lauk ...

Aku beli kerabu mangga...daging salai masak lemak cili api n tenggiri kicap...for our dinner...Hadif da tdo dalam perjalanan balik..sampai la kul 4...

Arini aku mintak tlg hsbd iron baju2 aku n dia skali...coz aku rase memang x larat...bukannye ape..bile aku terpandangkan kertas2 penulisan Bm tu makin aku jadik sakit...nak x nak kna tanda...sampai la malam ni..aku dpt siapkan tanda 1 kelas...kelas aku sendiri x tanda lagik...setelah bermacam-macam aksi aku menanda..siap la jugak...

Lepas asar gi umah abang aku...nak melawat dia...n tanya pasal hal2 umah kiteorg...sampai2 depan umah...pagar kunci...erm..ada kat Bangi orangnya...so...lepas dinnner kiteorg pun kenduri la pisang goreng n koppok leko yg da dibeli tadik..nak beli sikit tak patut...tp bile orgnye tak de...trpaksa la kami yang memakannya..
0 Responses