Search Nornilia's Blog

Baju Baru Ahmad Hadif

Tengahari td balik dari sek. aku singgah ke Jusco....sale lagik...aku rase sepanjang aku dok sini x pnah nye Jusco tu x de banner SALE....tp sebenanye rege nye biase je...Olh krn nexweek maybe aku da dpt gaji...so aku pun carikla beberapa helai bju utk Hadif....coz da lama xbeli bju...seingat aku last beli byk baju mase dia kna air panas last year...sbb mase tu nak carik bju yg butang dpn...


Bju tdo Hadif pun syik merah....biru kuning....kotak2...tu jelah rotate...yg lain da lame...so aku pun membeli la 3 helai bju...raya pun da nak dkt....actually kt Jusco aku rase x banyak sgt choice...dulu mase kt sek lama...cikgu2 sama bile nak raya suka shopping kt Jusco Melaka...tapi pada aku kt Jusco sana pun kureng baju2...tak banyak sgt pilihan...

Kt SOGO best gak....cume x tahan nak beratur n ramai org bile sale...skang ni x tau la dpt ke dak gi SOGO....last year...aku ada gak beli kt SUMMIT Bt Pahat...btl ckp kwn2...kt Summit bju2 utk toddler lagi byk pilihan...n corak2 nye menarik compared to PACIFIC BP...

Inilah dia bju2 yg aku belikan utk Hadif...murah je...sbb nak pakai utk hari2..so aku beli brand J-BABY je...RM10 da dpt sepasang...





Ni gmbo fish n whale...tertarik ngan wane merah n biru ni...JOHOREAN











BAju Upin Ipin ni aku beli kt paso malam Putrajaya













0 Responses