Search Nornilia's Blog

New Term

Pejam celik pejam celik da bln 6...da 6 bln aku kt sek baru ni....huhu..da 2 weeks brcuti..."bercinta" gak nak gi sek....

skang ni aku tgh menyiapkan Laporan Adab Belajar...banyak step beb...kt sek lama...klu da print slip keputusan...tampal je...abis cite....ni klu da tampal...kna komen lagik kt ulasan guru even kt slip da ade komen....pastu siap print another 1 nak bg kt parents even da ada keputusan anak depa dlm LAB...nk wat cmne...ini style sek baru...kang marah aku punye boss ckp lebih2....masuk kandang kambing mengembek..masuk kandang harimau mengaum...hihi...

Aku punye misi malam ni...siapkn ulasan....sok nak timbang berat n ukur tinggi...waktu free aku nak cop ....kna ade planning...by this week mesti settle..pas ni nak kna wat soaalan ujian ke 2 plak..kejap je nanti da bln 7...

Arini mmg tiring day....pg td gi hosp accompany my hsbd for fisio...pastu gi sek...n arini mase aku kt sek mmg lbih byk kt kelas...x de free period sgt...so fully occupied....

Skng ni matematik yr 2 aku ajo division...kali ni aku rase da senang skit nak terang kt bdk mcm mane konsep bhgi ni....dulu 1st time aku ajo yr 2 mase praktikum...berpeluh gak nak menerang kt bdk...hopefully kt sini aku dpt ajo bebdk ni ngan lebih baik lagik... aku x nak konfiuskan bdk2...so hari berlainan aku ajo 2 konsep division i.e....shared equally n regrouping....coz kelas mt aku sok last period ...530 to 630 n klas dkat je ngan padang ...klu mood baik aku nak bwk bebdk ni kua utk konsep grouping..lg luas utk tunjukkan konsep "grouping" n hopefully they can understand better..

Ok la...malam ni aku tokleh lama2 kt dpn laptop ni...nanti misi gagal utk menyiapkan 44 komen LAB kelas aku... (mengimbau kenangan lama yg slalu mintk tlg bdk gunting n tampal slip result depa...sng weh )...KT SINI X LEH

Apapun pun utk mendapatkan redha ILLahi ...kita "alat" dulu (hadif ckp solat)...bye.
1 Response
  1. ~HaZeL~ Says:

    Ha! Baru leh komen pape yg patut..
    ramai tuh 44 org..
    ktrg pun ngah pulun LAB gak, nx week baru open day..hehehe