Search Nornilia's Blog

Cuti ooo Cuti

Da seminggu tak sempat nak update blog ni....klu diari konvensional...mesti da byk page kosong.
Isnin lepas mak bapak n mertua aku datang sini. JAdik dapatla jumpe parents aku..walau aku x dapat balik kampung.Arini akak aku dah anta parents aku gi umah abang aku kt PD plak...then balik kg kot esok. Mak aku suka je jln umah anak2...tapi bapak aku ..xleh dok lame2 sangat....td kakak aku cakap...klu x de sape amik dia arini...sok pagi suh anta bus stand..konon nak balik naik bas la ...Nasib la kakak aku punye keta baru kua arini..kira test drive gak la...

Cuti ni aku dapat anta borang permohonan pinjaman perbendaharaan...doa2 cpt la approve...kat sekolah ade ckgu tu...loan dia approve dlm mase 1 week lebih je...jgnla lambat sgt...kire lepas bln ni ..klu ikutkan s&p aku kna bayo interrest kt tuan umah...tp sebenanye yg wat lambat coz tunggu dia settle kn certain amount kt bank.mula2 pegi jumaat lps..surat lawyer salah plak...lawyer da anta balik surat yg btul...n semalam gak aku anta gi putrajaya.

Ptg tadik dapatla masukkan markah exam budak2 ni...Biasela aku...mesti ade yg wat spoilt.Td aku da gi sek...nak tgk markah sorang budak ni...tapi aku x hingat mane tulis....huhuhu....besok kna la gi sek balik....malasnye.

Sok macam biase bawak hsbd aku gi fisio....takut gak...kes H1N1 tu da bertambah lg 3 kt
Msia ni...doa2 dijauhkan la dr segala penyakit ni.
0 Responses